Woning

8520 Kuurne

Ruime gezinswoning op 412 m² met 4 slaapkamers en praktijkruimte

Deze uitstekend onderhouden woning (EPC 405) op een perceel van 412 m², met een bewoonbare oppervlakte (volgens EPC-meting) van 273 m² (excl. kelder van 76 m² en zoldertip van 4.83 m²) bevindt zich op een uiterst centrale ligging met tal van mogelijkheden.
Op vandaag is de voorkant van de woning ingericht als kinesitherapiepraktijk, maar deze ruimte kan ook ideaal zijn voor andere vrije beroepen (kantoor, schoonheidssalon, kapsalon…), kan perfect ingericht worden als bureau, extra bergruimte, speelkamer… of mag zelfs omgebouwd worden tot een inpandige garage. Tal van mogelijkheden aangepast aan uw wensen dus.

Verder hebben we op het gelijkvloers een erg ruime en lichtrijke open keuken met berging (met ventilatie). De keuken is volledig uitgerust en geniet de aanwezigheid van een ruime ingebouwde kast wat het erg praktisch maakt. De gezellige woonkamer is voorzien van open haard en centrale verwarming met directe toegang tot de zonnige tuin met aangelegd terras.
Op de splitsing tussen de keuken en woonkamer bevindt zich een lichtstraat voorzien van elektrische zonwering.

De tuin is volledig afgesloten met als kers op de taart een ruime sauna (plaats voor 6/8 personen)!
Achter dit wellnessgedeelte schuilt nog een kleine serre en handig tuinhuis.

Op het verdiep zijn 3 kamers (waarvan 2 met ingemaakte kasten) en een ruime badkamer.

De badkamer (gerenoveerd in 2016) bestaat uit een toilet met ingebouwd kastje, inloopdouche, lavabomeubel met dubbele lavabo en spiegelkast en een erg ruim bad.

De achterste kamer (mét dakterras) biedt via een vaste trap ook toegang tot een ruime geïsoleerde zolder (met extra kleine zolder te bereiken via een uittrekbare trap) die nog volledig naar wens ingedeeld kan worden. De zolder werd in 2018 voorzien van een nieuw dak met 4 Veluxen en elektronische zonwering.

Extra troeven:

- Vlotte bereikbaarheid dankzij onmiddellijke nabijheid van op - en afrittencomplex E403 en E17

- Oprit met 2 parkeerplaatsen

- Ruime droge (behandelde) kelder (76 m²)

- Grote geïsoleerde zolder (met zoldertop) bereikbaar met vaste trap en die nog naar wens ingedeeld kan worden

- Volledig afgesloten tuin (mét ruime sauna)

- Centrale verwarming met zoneregeling d.m.v. thermostatische kranen  

Wenst  U verdere inlichtingen of vrijblijvend bezoek aan deze woning met enorm veel mogelijkheden? Contacteer rechtstreeks de eigenaar via 0479/31.38.52. Te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses !