Instapklare herenwoning met polyvalente ruimte nabij het centrum

Verkocht in 2 dagen

Overzicht

3 slaapkamers
EPC: 254
1 badkamer

Omschrijving

Ruim herenhuis met handelsruimte/polyvalente ruimte met lift, gelegen in het stadscentrum van Izegem. De woning bestaat uit een inkomhal, handelsruimte (momenteel ingericht als kapsalon), droge kelder, uitgebouwde ruimte met (zomer) keuken en doucheruimte, afzonderlijk toilet en een zuidwest gerichte tuin/terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de leefruimte met vernieuwde keuken, aangenaam zonneterras met prachtige groenzichten en een ingerichte badkamer (inloopdouche, toilet & lavabomeubel). De 2de verdieping bestaat uit 3 slaapkamers+ dressing/wasplaats met toilet en lavabo.

De woning ligt op wandelafstand van scholen, het sport- en recreatiecentrum (De Krekel), zwembad en diverse handelszaken. Doch genietend van een goede bereikbaarheid dankzij de nabijheid van enkele belangrijke invalswegen (o.a. Rijksweg N36). De woning heeft een bewoonbaar oppervlakte van 237 m² (volgens EPC-attest).

Ideaal voor wie wonen en werk wenst te combineren!

EXTRA TROEVEN:

- CV op aardgas

- Dubbele beglazing

- Dak recent geïsoleerd

- Mogelijkheid tot huren/aankopen van een garage

- Lift aanwezig van gelijkvloers tot 2de verdieping

- Geschikt voor cohousing/kangoeroewoning

Wenst U verdere inlichtingen of een vrijblijvend bezoek aan deze woning? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar via 051/30.77.55. Te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses!