Woning

8200 Sint-Andries

Subliem gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers en aparte garage!

Een unieke woonbeleving vind je in deze hoekwoning (EPC 334) met veel binnenvallend zonlicht, op een uitstekende ligging in Sint-Andries!! De woning is voorzien van een aparte garage en tuin op een oppervlakte van 412 m².

In een rustig gelegen straat maar toch vlakbij belangrijke invalswegen, scholen en winkels. Op wandelafstand van bushaltes en op fietsafstand van het centrum, kortom alles heb je dicht in de buurt. 

Charmant en modern wooncomfort begint al bij de inkom met draaitrap, een lichtrijke leefruimte met houtcassette, een mooie leefkeuken, 3 ruime slaapkamers, bureel/strijkkamer, badkamer, berging en ruime garage. In de tuin is er een continu samenspel van zon en schaduw met een aangenaam terras en leuke vijver.

Er is overal dubbele beglazing, CV op aardgas en goedgekeurde elektriciteit. Het dak is in 2017 vernieuwd. Het bureel en toilet bevinden zich in de gang waardoor de woning ook kan dienen als beginnend vrij beroep, afgescheiden van jouw privé.

Een ideale woning. Goed voor intens en zen woongenot. Mis jouw kans niet!! Deze woning wordt verkocht zonder makelaar. Info of bezoek via 0489 35 05 27 of eigenheerdlaan81@telenet.be

Verkocht in 4 dagen