Nieuwbouwproject

8552 Moen

Prachtig nieuwbouwproject met 5 BEN- woningen

Dit nieuwbouwproject ligt in een groene omgeving te Moen (Zwevegem) op een boogscheut van het centrum.

Deze mooi groene ligging combineert de vlotte bereikbaarheid en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energienorm: Bijna Energie Neutraal met E-peil < 30! Uitgerust met vloerverwarming, ventilatiesysteem C+, zonnepanelen, ...

Alle woningen krijgen een jonge, eigentijdse uitstraling en zijn uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, volledig naar keuze. Zo krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis.

De woningen bestaan uit inkomhal met gastentoilet, ruime leefkamer met leefkeuken en zicht op terras en de zuid-gerichte tuin, wasplaats/berging. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en zolderruimte. Elke woning beschikt over een garage, afhankelijk van het type woning: inpandige garage of carport, naast de woning.

Info, verkoop en voorstelling van het project:

LOT 1: € 267.950,00

LOT 2: € 261.350,00

LOT 3: € 261.350,00

LOT 4: VERKOCHT

LOT 5: € 272.950,00

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. In de verkoopprijzen hierboven aangegeven zijn deze kosten niet inbegrepen alsook extra kost voor terrasmuurtjes. Architect wel inbegrepen.

Voor meer informatie betreffende plannen, gevelzichten, lastenboek en dergelijke, kunt u de bouwheer contacteren via 0477/55.81.02