Nieuwbouwproject

8540 Deerlijk

Moderne nieuwbouw residentie met 16 luxueuze appartementen

Deze moderne nieuwbouw residentie, namelijk “Residentie Molenhoek”, karakteriseert zich door een bewuste keuze voor hedendaags architecturaal ontwerp, uitstraling, kwaliteit en leefcomfort. Het bouwproject omvat 16 luxueuze appartementen waar architectonisch beton en grote ramen met veel lichtinval worden gecombineerd met duurzame producten.

Het ontwerp omvat woongelegenheden voor diverse doelgroepen zoals alleenstaanden, jonge koppels, gezinnen met kinderen, senioren of vastgoed investeerders en is bovendien centraal gelegen.

De oppervlaktes variëren van 65 tot 130 m², met 1, 2 of 3 slaapkamers en terrassen van minimaal 15 m². De 4 appartementen op het gelijkvloers hebben terrassen van 32 m² en een ruime private tuin. Naast een ondergrondse parking met 16 parkeerplaatsen (afzonderlijk te koop), zijn er in de kelderverdieping 16 individuele bergingen aanwezig, alsook een gemeenschappelijke fietsenberging. Er werden ook 2 liften voorzien in het gebouw.

Bovengronds voorziet het ontwerp tevens in nog eens 5 voorbehouden (afzonderlijk te koop) parkeerplaatsen en 7 parkeerplaatsen voor bezoekers (kort parkeren).

Het project ligt op 17 m van de rooilijn. Hoogstammige groene aanplanting langs de straatzijde creëert aan de voorzijde van het gebouw een rustige groene binnenkoer, zonder inkijk van de buren. 

De voorkant van de residentie is Z-ZW gericht, zodat de appartementen aan de voorzijde van het gebouw van veel zon kunnen genieten. Zowel de ruime appartementen op het gelijkvloers die naar achter zijn gericht, als de ruime balkons en de private tuinen van 15 m diep met terras, geven u de uitgelezen mogelijkheid om hier in een groene omgeving in alle rust genieten.

Heeft u interesse in dit prachtig project? Aarzel dan niet en contacteer rechtstreeks de bouwheer via 0472/47.04.43 of 056/19.03.02 of sander.damman@tdinvest.be.

Aangegeven verkoopprijs excl. btw, registratie en notaris.

Breng ook een virtueel bezoek aan het model appartement: https://vt.plushglobalmedia.com/tour/TT163BW1ZP/embed