Charmante tussenwoning met open leefruimtes en fijne tuin

Verkocht in 5 dagen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Authentiek met modern comfort.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met toilet. De inkom heeft 2 deuren, eentje naar de privé en eentje naar het toenmalig lichtrijk bureel aan de straatkant met ingebouwde kasten en schuifwand naar de privé. Het bureel kan ook aangewend worden voor andere doeleinden. Voorts een grootse open leefruimte: eetplaats, zithoek, speelruimte en keuken. Veel licht door schuifraam naar de tuin en koepel. Verder is er nog de badkamer met ligbad/douche, ingebouwde kast, lavabo en apart washok. Tot slot beneden, een ruime berging.

Op de eerste verdieping zijn er 2 lichtrijke kamers, waarvan één formaat suite, die kan onderverdeeld worden. Via een zolderluik is er toegang tot de zolder, waar nog extra bergruimte is of vliering mogelijk is. Zowel het hellend dak als de vloer zijn geïsoleerd.

Ruime afgesloten tuin met terras, veel zon en privacy. Recent robuust massieve tuinberging in duurzaam hout. Afmetingen: 5m80 x 3m.

Eerste renovatie in ’12. Plat dak vernieuwd en geïsoleerd, open ruimte met uitbouw, CV en schuifraam in ’17. Nazicht dak + topgevel en nokpannen vernieuwd in ’19. 

CV op aardgas + houtkachel beneden. 

Dichtbij: groene wandelroutes, station, centrum, winkels, scholen, bus, autosnelweg, …

Grond: 269 m2

Bewoonbare oppervlakte: 147 m2

Gevelbreedte: 7,5 meter

KI: 319 euro 

EPC: 230

Verdere inlichtingen of bezoek? Contacteer rechtstreeks de eigenaar via 0479/25.63.13. Deze eigendom is te koop ZONDER makelaar via het concept van Smart Houses.

De aangegeven prijs is een richtprijs.