>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Huis verkopen zonder makelaar in Kortrijk

Een huis verkopen zonder een makelaar in te schakelen in Kortrijk kan u bijzonder voordelig uitkomen. Bij Smart Houses in Waregem geven we u een manier om alle touwtjes in handen te nemen tijdens de verkoop, en uw vastgoed op een effectieve manier op de markt te plaatsen. Dankzij meer dan tien jaar aan ervaring kunnen we specifiek naar uw situatie kijken en advies op maat aanbieden. Uw huis in Kortrijk uit de hand verkopen, zonder gebruik te maken van een makelaar, verloopt vlot met onze ondersteuning. 

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

De voordelen van uw huis verkopen zonder makelaar in Kortrijk

Het grootste voordeel wanneer u uw huis in Kortrijk uit de hand gaat verkopen zonder makelaar is dat u duizenden euro’s bespaart. U hoeft zich namelijk niet te bekommeren over de makelaarskosten en heeft alle controle over het verkoopproces. Via onze transparante en eerlijke professionele service helpen wij u met advies op maat. Op die manier kijken we samen met u naar hoe we het bereik van uw pand maximaliseren. Aan de hand van campagnes via sociale media en in print gaan we alle potentieel geïnteresseerden in de regio bereiken. Met behulp van aantrekkelijke en opvallende immo-borden weet elke voorbijganger dat uw vastgoed beschikbaar is. Daarenboven ontlasten wij u van de rompslomp met documenten. Onze diensten gelden niet alleen voor huizen in regio Kortrijk, maar eveneens voor bijvoorbeeld appartementen in Brugge of Waregem.

Maak optimaal gebruik van digitalisering

Als u bij ons langskomt wanneer u uw huis in Kortrijk uit de hand en zonder makelaar wilt verkopen, dan bieden wij digitale middelen die u allerlei mooie kansen biedt. Zo is het mogelijk om met behulp van 3D-visualisatie een interactieve rondleiding aan geïnteresseerden te presenteren. Via een smartphone, tablet of computer kan de kijker meteen een beeld krijgen van de sterke punten van uw pand. Laat ons helpen om deze budgetvriendelijke applicatie toe te passen op uw pand. 

Neem contact met ons op voor een afspraak

Om meer te weten over hoe u uw huis in Kortrijk uit de hand kunt verkopen zonder de hulp van een makelaar, maakt u het best een afspraak met een van onze medewerkers. Via het telefoonnummer 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77 kunt u ons altijd bereiken. Neem contact met ons op en ga voor een kostenefficiënte verkoop van uw vastgoed. 
Smart houses landhuis te koop

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?