Woning

8793 Waregem

Recente halfopen bebouwing met 3 slaapkamers op sublieme ligging

Droom je van een huis met een minimale energiekost en een maximaal wooncomfort? Dan is deze nulenergiewoning iets voor jou! Deze woning (E peil van -7) is uitgerust met een warmtepomp die de woning het ganse jaar door van een aangename (kamer)temperatuur voorziet via de vloerverwarming. De zonnepanelen en terugdraaiende teller zorgen voor een energiefactuur van 0 €. Bovendien leveren de zonnepanelen tot en met 2031 jaarlijks 4 groene stroomcertificaten op ter waarde van 270 €. 

Het is een instapklare woning nabij invalswegen, scholen, winkels en openbaar vervoer bestaande uit inkom met afzonderlijk toilet, ruime lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste open keuken met aanpalende was/bergplaats, zuidgerichte tuin met aangelegd terras. Op het verdiep zijn 3 ruime slaapkamers, apart toilet, badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting was/droogkast) en trapluik naar de geïsoleerde bergzolder. 

Deze eigendom is tevens uitgerust met een aangelegde oprit (parkeergelegenheid voor 3 wagens) en een recent geplaatste carport met aansluitende ruime tuinberging. Kan deze instapklare woning in een kindvriendelijke omgeving ook u bekoren? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar via 0474/37.81.43. TE KOOP ZONDER MAKELAAR!


339.000 euro