>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?

Vraagt u zicht af, ‘hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?’ Dan heeft Smart Houses uit Waregem, nabij Kortrijk het antwoord op uw vraag. Met onze hulp is het mogelijk om vlot en goedkoop uw huis te verkopen. U heeft geen makelaar nodig en bespaart hierdoor flink op commissies. Dat er geen makelaar aan te pas komt, betekent niet dat u veel werk zelf moet doen. Wij bieden uitstekende ondersteuning aan binnen een efficiënt en praktisch kader om u te helpen bij de verkoop van uw woning.

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar én zonder er zelf veel tijd in te stoppen?

U vraagt zich misschien af ‘hoe is het mogelijk dat ik mijn huis zonder makelaar verkoop en toch tijd bespaar?’ Dat gaat heel simpel met ons overzichtelijk stappenplan. Doordat we het benodigde papierwerk bijvoorbeeld voor u verzorgen, kost het u een stuk minder moeite en weet u zeker dat de verkoop van uw appartement of huis goed geregeld is. Daarnaast ontwerpen we professionele advertenties voor u die we op meerdere platformen verspreiden. Ook zetten we immo-borden op maat neer die geïnteresseerden naar uw woning leiden. Zo zorgen we voor een maximaal bereik van de potentiële kopers in uw regio.

Plan een adviesgesprek met onze experts in

Het antwoord op de vraag ‘hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar’ is dus simpel: met hulp van Smart Houses. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of meer informatie te ontvangen over hoe het werkt om uw huis zonder makelaar te verkopen. U bereikt ons door te bellen naar 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77. We plannen graag een afspraak met u in voor een adviesgesprek!

 

 

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?