>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Verkopen zonder makelaar

Verkopen zonder makelaar gaat eenvoudig met hulp van Smart Houses uit Waregem, in de omgeving van Kortrijk. Wij bieden u de ondersteuning aan die nodig is om uw huis vlot en tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen. Dit doen we aan de hand van een praktisch en efficiënt kader dat u zowel tijds- als kostenbesparing oplevert. Verkopen zonder makelaar was nog nooit zo eenvoudig!

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

Verkopen zonder makelaar met hulp van een specialist bespaart u tijd én geld

Er zijn meerdere manieren waarop we u bij het verkopen zonder makelaar ondersteunen. Zo zorgen we voor professionele advertenties die we via verschillende kanalen verspreiden. Ook plaatsen we immo-borden op maat die potentiële kopers aantrekken. Op die manier bereikt u de meeste geïnteresseerden in uw regio. Daarnaast zorgen we voor een praktische brochure die alle specificaties van uw pand bevat en die met 3D-visualisaties de mogelijkheden weergeeft. Zo wordt uw woning of appartement nog interessanter voor potentiële kopers. U rekent op deze dienstverlening in uiteenlopende steden, waaronder:

We zorgen ervoor dat u uw huis vlot kunt verkopen, zonder dat hier commissies en andere makelaarskosten aan te pas komen.

Ontdek hoe verkopen zonder makelaar werkt

Vraagt u zich af ‘hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?’ Dan helpen wij u hier graag bij. We ondersteunen u op bovengenoemde manieren en voorzien u waar nodig van advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77.

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?