>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Huis verkopen zonder makelaar in Brugge

Wilt u uw huis verkopen zonder daarbij de hulp in te schakelen van een makelaar in Brugge? Dan bieden wij u de middelen om dit probleemloos zelf te doen. Bij Smart Houses in Waregem beschikken we over meer dan tien jaar ervaring in het ondersteunen van mensen die hun vastgoed op de markt willen brengen. Via onze transparante service gaat u uw huis in Brugge kostenefficiënt verkopen zonder makelaar.

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

Uw huis verkopen op een vlotte manier en zonder makelaar in Brugge

Waarom zou u ervoor kiezen om uw huis in Brugge te verkopen zonder daarbij een makelaar in te schakelen? Omdat het u duizenden euro’s bespaart. Wij helpen u namelijk een efficiënt verkoopproces in gang te zetten zonder daar onnodig veel voor te betalen en waarbij alle administratie meteen in orde is. Wij beschikken bijvoorbeeld over de publicatiemogelijkheden om niet alleen in Brugge, maar even goed in nabijgelegen gemeentes zoals Roeselare of Kortrijk mensen te bereiken. Via sociale media en printpublicaties promoten wij uw vastgoed. Daarbij gaan we mee met de tijd en kunnen we aan de hand van 3D-visualisatie potentieel geïnteresseerden een virtuele rondleiding aanbieden. Zo krijgen mensen de kans om snel de troeven van uw pand te ontdekken.

Reken op onze expertise en ervaring

Wilt u profiteren van de vele voordelen van een huis in Brugge verkopen zonder makelaar? Twijfel dan niet om ons te contacteren en de mogelijkheden te ontdekken. Neem contact met ons op via 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77 en maak een afspraak met een van onze deskundige medewerkers in Waregem om de mogelijkheden te ontdekken.

 

 

Smart houses landhuis te koop

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?