>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Appartement verkopen zonder makelaar in Kortrijk

Een appartement uit de hand verkopen zonder makelaar in Kortrijk kan bijzonder voordelig voor u zijn. Bij Smart Houses in Waregem hebben we de expertise en middelen om u de volledige controle over het verkoopproces te geven. Met meer dan tien jaar ervaring weten we precies hoe we de verkoop van uw vastgoed vlot en kosteneffici├źnt laten verlopen. Zonder makelaar kunnen we uw appartement in Kortrijk uit de hand verkopen op een effectieve manier.

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

Uit de hand uw appartement doeltreffend verkopen zonder makelaar in Kortrijk

Het voornaamste voordeel van uw appartement in Kortrijk uit de hand verkopen en zonder een makelaar in te schakelen, is dat u duizenden euro’s bespaart. U neemt namelijk de volledige controle over het proces. Onze medewerkers te Waregem bieden een transparante ondersteuning hierbij. Denk zo bijvoorbeeld aan campagnes in print en via sociale media om een groot publiek aan geïnteresseerden te bereiken. Daarbij is het mogelijk om via 3D-modellen een virtuele rondleiding in uw pand te voorzien aan potentiële kopers. Zo verlaagt u de drempel voor een bezichtiging aanzienlijk. Tenslotte helpen we ook met de rompslomp van documenten die uw kant opkomen. Op die manier helpen we niet alleen bij de verkoop van appartementen in Kortrijk, maar even goed in nabijgelegen regio’s zoals Brugge of Roeselare.

Laat ons team helpen

Om uw appartement in Kortrijk uit de hand te verkopen zonder de hulp van een makelaar kunt u altijd bij ons terecht. Maak een afspraak met onze medewerkers en zet de eerste stappen in de richting van een vlot en aangenaam verkoopproces. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77.

 

Smart houses landhuis te koop

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?