>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Appartement verkopen uit de hand in Brugge

Wij maken het gemakkelijk voor u wanneer u een appartement wilt verkopen uit de hand in regio Brugge. Wij zijn ervaren specialisten die u graag verder helpen. Bij Smart Houses in Waregem bieden wij al meer dan tien jaar lang ondersteuning aan mensen die zonder makelaar hun vastgoed willen verkopen. Dankzij onze transparante service op maat kijken we naar hoe we de specifieke troeven van uw situatie belichten. Schakel ons in wanneer u uw appartement in Brugge uit de hand wilt verkopen.

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

Hoe gaat u uw appartement verkopen uit de hand in Brugge?

Normaal gezien doet u beroep op de expertise van een makelaar wanneer u vastgoed wenst te verkopen. Maar wanneer u uw appartement in Brugge uit de hand gaat verkopen, bespaart u duizenden euro’s en beschikt u over alle controle. Om dit van een leien dakje te laten lopen, bieden wij u ondersteuning op maat aan, ook bij het invullen van de nodige administratie. Zo bouwen we samen met u aan een promocampagne via zowel sociale media als printpublicaties en realiseren we opvallende en professionele immo-borden om bij het pand te plaatsen. Met behulp van 3D-visualisatie krijgen potentiële kopers ook de kans om uw pand virtueel te ontdekken. Op die manier helpen we bij het uit de hand verkopen van een appartement in Brugge, Waregem en andere regio’s in West-Vlaanderen.

Contacteer onze medewerkers

Om uw appartement succesvol uit de hand te verkopen in Brugge, rekent u op de expertise van onze ervaren medewerkers. Neem contact met ons op via 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77 en maak een afspraak of stel uw eventuele vragen.

Smart houses landhuis te koop

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?