>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Appartement verkopen zonder makelaar in Waregem

Wilt u een appartement uit de hand verkopen zonder een makelaar te raadplegen in Waregem? Dan helpen wij u graag verder. Bij Smart Houses hebben wij reeds tien jaar ervaring in het ondersteunen van mensen die hun vastgoed op zelfstandige basis op de markt brengen. Via transparante en eerlijke service geven we advies op maat en kijken we naar de meest gangbare mogelijkheden in uw situatie. Op die manier kunt u probleemloos uw appartement in Waregem uit de hand verkopen zonder daar een makelaar voor in te schakelen.

Smart houses huis in de zon

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?

Smart houses apartement verkoop

Uit de eigen hand uw appartement verkopen zonder makelaar in Waregem

Wanneer u uw appartement in Waregem uit de hand en zonder een makelaar gaat verkopen, bespaart u veel geld. In veel gevallen gaat dat over duizenden euro’s die in uw portemonnee blijven zitten. Uiteraard moet u ervoor zorgen dat uw vastgoed zichtbaar is voor potentiële geïnteresseerden. Hier helpen we u graag bij door zowel sociale media als printpublicaties in te zetten voor uw campagne. Op die manier bereiken we niet alleen geïnteresseerden in Waregem zelf, maar eveneens in omliggende gemeentes zoals Kortrijk of Roeselare. Met behulp van 3D-visualisatietechnieken heeft u eveneens de mogelijkheid om een virtuele rondleiding te geven. Tevens helpen we u met de vele documenten die gepaard gaan bij de verkoop van vastgoed.

Neem contact op met ons team

Als u uw appartement in Waregem uit de hand en zonder makelaar wilt verkopen, dan vertrouwt u op onze deskundige service. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77 om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen. Ons team helpt u graag verder.

Smart houses apartementen te koop