>Eigen 3D visualisatie

>Professioneel adverteren

>Zonder commissie

Appartement verkopen zonder makelaar in Roeselare

Een appartement verkopen uit de eigen hand en zonder een makelaar in te schakelen in Roeselare lijkt misschien onbegonnen werk. Met behulp van onze service bij Smart Houses in Waregem laten we dit proces zo aangenaam en effectief mogelijk verlopen. Op die manier krijgt u de kans om duizenden euro’s te besparen en alle touwtjes in eigen handen te nemen. Laat ons team helpen wanneer u uw appartement in Roeselare uit de hand en zonder makelaar wenst te verkopen.

Smart houses huis in de zon
Smart houses rijtjeshuis te koop

Alle informatie en middelen om uw appartement te verkopen zonder makelaar in Roeselare

We helpen u op diverse vlakken wanneer u zonder makelaar een appartement uit de hand wilt verkopen in Roeselare. Denk bijvoorbeeld aan een doelgerichte campagne via sociale media en gedrukte pers om zoveel mogelijk potentieel geïnteresseerden te bereiken. Daarnaast plaatsen we aantrekkelijke immo-borden rondom het pand. Via onze 3D-visualisatietechniek zijn virtuele bezoeken aan het huis ook mogelijk, zodat een bezichtiging vrijwel geen moeite meer kost. Daarbij helpen we ook bij het invullen van alle administratie die gepaard gaat bij de verkoop van vastgoed, ook wanneer u een appartement uit de hand wilt verkopen in regio Roeselare. Ontdek onze transparante service niet alleen in Roeselare, maar evenwel voor huizen en appartementen in andere gemeentes en regio’s zoals Waregem en Kortrijk.

Neem contact met ons op

Wanneer u zonder een makelaar uw appartement uit de hand wilt verkopen in Roeselare, maakt u het best een afspraak met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Reken op meer dan tien jaar ervaring van ons team en krijg advies op maat. Om een afspraak te maken, belt u naar het telefoonnummer 056 49 31 25 of het gsm-nummer +32 475 31 35 77.

Smart houses landhuis te koop

Interesse of meer weten over hoe wij te werk gaan?